Wilt u samenwerken met een goede bidon producent?

3 min gelezen

bottlepromotions.com, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het produceren en bedrukken van Tacx drinkflessen, ze zijn een bidon producent, het is een puur Nederlands product en is onderverdeeld in Eco, Lifestyle en Sport. Wij zijn een bedrijf dat erg geïnteresseerd is in een gezonde levensttijl en willen onze medewerkers een goede bidon meegeven naast een sport abonnement voor een sport naar keuze. We willen ze dan gewoon een goede bidon meegeven van een goede bidon producent en die hebben we in dit bedrijf dan ook wel gevonden. U kunt uw eigen fles ontwerpen, deze bidon producent zijn BPA-vrij, full colour allround bedrukking, zijn vaatwasmachinebestendig tot 40 graden, recyclebaar, gemaakt in Nederland en natuurlijk navulbaar. Zelf hebben wij de keuze gemaakt voor de lifestyle bidons die deze bidon producent maakt. Het is de fuse fles, een mooie fruit infusion fles. Er zit een fruitfusion stick in die u kunt door prikken om smaak en vitamines aan het water toe te voegen. Dit geeft natuurlijk een lekker smaakje terwijl u wel gewoon water drinkt. Hij is ook verkrijgbaar in kindvriendelijke versie, in 75% biologische versie, heeft een groot drukoppervlak van de ring tot aan de onderkant. Het trekdeksel van deze mooie fles is afsluitbaar, de fles heeft een draagbeugel zodat hij makkelijk mee te nemen is en hij kan worden bedrukt, van boven naar beneden en helemaal rondom. Een prachtige fles voor iedereen dachten wij zo! U kunt via de website een offerte aanvragen en voor vragen makkelijk contact opnemen met ze. U kunt over deze bidon producent lezen in het over ons stukje waarin ze veel over zich zelf vertellen en sinds wanneer ze zijn begonnen, dat ze zijn begonnen als fietsen- en reparatiebedrijf en dat ze bijvoorbeeld op beurzen staan waar ze zichzelf promoten. In de fabriek bijvoorbeeld zijn er alleen maar robots, het is een familiebedrijf en dat maakt het ook een stuk leuker om hier te bestellen. Er werken 180 medewerkers die keihard werken om er een mooi bedrijf van te maken. Ze vertellen over alle flessen die ze maken en wat het allemaal inhoudt.

Ook op zoek naar een goede bidon producent?

Wij als bedrijf zijn heel blij dat we deze website hebben gevonden en hier onze bidons hebben besteld. De medewerkers zijn er erg blij mee en ze drinken er ook echt uit. Dit bedrijf levert goede producten waar u echt iets aan heeft op dit gebied.

Interesse in mooie bidons?

Neem dan een kijkje op deze website, omdat:

  • Ze diverse bidons leveren voor diverse doeleinden.
  • Ze een mooi doel en een mooie missie hebben.
  • Ze snel leveren en een goed product leveren ook.

U zult geen spijt hebben van uw aankoop, het zijn prachtige producten en wetende dat het bedrijf ook bezig is met het milieu en daarop hun producten aanpassen. Plus ze kijken ook naar wat goede producten voor kinderen zijn en dat is ook heel belangrijk. Wij zijn daarom blij dat wij hier zijn gaan kijken want elders waren wij niet zo goed geslaagd. Kijk dus ook even op deze site.