Heeft u al een yankee candle in huis staan?

3 min gelezen

Sinds jaar en dag ben ik altijd gek geweest op bepaalde geurtjes. Geurtjes voor op mijn lichaam, maar ook geuren voor in huis. Niets is zo prettig als een lekker geurtje in de omgeving waarin je je bevindt. Sommige mensen verklaren mij wel eens voor gek dat ik hier zoveel mee bezig ben. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe geuren die ik kan proberen en soms is het ook fijn om van geurtjes te kunnen wisselen. Met name in de geur van onze woning vind ik het prettig om te kunnen wisselen van geur als het gaat om de vier seizoenen die we in een jaar hebben. Voor de winter vind ik andere geuren weer lekkerder dan zomergeuren. Ook de fabrikant vind ik altijd érg belangrijk. Zo zijn er voor toiletten bepaalde geuren die mijns inziens absoluut niet kunnen. Dit noem ik dan ook de goedkopere geurtjes, deze staan mij vaak niet aan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat op kwalitatieve geurtjes moeilijk te besparen valt. Vrienden van mij vragen me wel eens of ik niet een andere hobby kan verzinnen. Hierbij denken zij dat alle geuren op een bepaald moment wel zijn geprobeerd. Deels is dat waar, omdat er wel bepaalde basisgeuren zijn waarmee gevarieerd wordt. Echter is iedere geur voor mij vaak toch weer uniek en te definiëren. Bepaalde vrienden van mij zijn helaas ook getroffen door het coronavirus en zijn nu helaas nog steeds niet hersteld van hun smaak en geur klachten. Ik zou hier niet aan moeten denken, omdat geuren en smaken voor mij dus erg belangrijk zijn. De geuren en smaken in huis die voor mij telkens weer als beste naar voren komen zijn de geuren van homefragrancewebshop.com . Ik vind hierbij de geur van een echte yankee candle ontzettend lekker. Het zijn subtiele geuren die allemaal een eigen thema met zich meebrengen. Ik ben de geuren van homefragrancewebshop.com tegen gekomen toen ik per ongeluk eens op de website terecht kwam. Ik heb toen eens een cadeautje gekocht voor een vriendin. Toen zij de yankee candle uitpakte en rook, was ze meteen verzot op de geur. Dit gold ook voor mij, wat een waanzinnige geur gaf deze yankee candle. Ik kon dan ook niets anders dan nog eens naar de website te gaan en onder het kopje yankee candle verder zoeken.

Een yankee candle met een thema

Op de website kun je een yankee candle kopen met een bepaalde naam. A night under the stars vind ik zelf altijd erg rustgevend, Beach Escape is bijvoorbeeld ook een yankee candle. Maar ook Christmas cookie. Dit was precies wat op mij aansloot in alle vier de seizoenen die ik met geuren wil omlijsten. Ik heb voor alle seizoenen toen een yankee candle gekocht en geprobeerd welke ik lekker vond. De geuren die ik toch wat minder vond kon ik eenvoudig terug sturen. Echter heb ik er toen voor gekozen om deze yankee candle te bewaren zodat ik deze eens aan een vriendin kon geven. Dat is ook de kracht van een yankee candle. Het is namelijk ontzettend leuk om een yankee candle voor uzelf te kopen, maar ook om een yankee candle aan iemand anders te schenken. Een yankee candle ziet er ontzettend leuk om te geven en om te krijgen!

Bestel er ook een!

Wilt u meer weten over de verschillende geuren? Ga dan eens:

  • Naar de website
  • Kijken naar de verschillende thema’s die er rond geuren zijn
  • Een bestelling plaatsen voor een heerlijke yankee candle.

Ik hoop dat de website voor u net zo’n groot succes zal zijn als dat het voor mij is!