Waarom verovert vtech speelgoed elk kinderhart?

2 min gelezen
Speelgoed

Kennen jullie dat gevoel? Dat je een speelgoedwinkel binnenloopt en je ogen automatisch getrokken worden naar het kleurrijke, interactieve speelgoed van VTech? Ik moet bekennen: sinds ik ouder ben, is dit een vast ritueel geworden. Maar wat maakt VTech speelgoed nu echt zo onweerstaanbaar voor kids (en stiekem ook voor ons ouders)? Laat me jullie meenemen op mijn persoonlijke ontdekkingsreis door de wondere wereld van VTech.

Educatief verantwoord

Het moment dat jouw kleine Einstein begint te spelen met VTech, merk je direct dat er meer aan de hand is dan alleen fun. Die slimme kopjes bij VTech hebben onderwijskundigen in hun team zitten die ervoor zorgen dat elk product niet alleen leuk, maar ook leerzaam is. Van cijfers en letters tot aan complexere vaardigheden zoals probleemoplossend denken; het komt allemaal spelenderwijs aan bod.

Innovatie ten top

Tja, de technologie staat niet stil en blijkbaar geldt dit dubbel en dwars voor Toyscompany.nl. Elk jaar weer sta ik versteld van hoe zij technologie weten in te zetten om leren nog leuker te maken. Projecties die reageren op beweging of apps waarmee kinderen hun creativiteit kwijt kunnen – noem het op en VTech heeft het al gemaakt of werkt eraan.

Duurzaamheid waar je u tegen zegt

In tijden waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het goed om te zien dat ook speelgoedfabrikanten hier aandacht aan besteden. Producten van VTech zijn robuust en gaan lang mee (ik spreek uit ervaring). Dit betekent minder afval én meer tijd om genegenheid op te bouwen met die favoriete robotdino of magische prinsessenkasteel!

Veiligheid voorop

Bij al deze innovatieve snufjes zou je bijna vergeten dat veiligheid misschien wel het allerbelangrijkst is. Gelukkig neemt VTech dit zeer serieus. Speeltjes worden uitgebreid getest voordat ze onze huishoudens binnenstormen – iets wat mij als ouder toch een gerust hart geeft.

Echt waar, probeer eens samen met jouw kroost een stukje vtech speeldoos uit – de glinsteringen in hun ogen spreken boekdelen! Is daar niet waar we uiteindelijk allemaal naar streven? Glimlachende gezichten rondom?


Speelgoed