Rijschool Wesseldijk biedt een gratis eerste proefles aan

2 min gelezen
Verkeersschool

Om nieuwe cursisten kennis te laten maken met Rijschool Wesseldijk biedt deze verkeersschool een (gratis) proefles aan. Tijdens deze eerste les leren cursisten hun instructeur kennen, maak je kennis met de lesauto waarin tijdens de rijlessen gereden zal worden, enzovoorts. Daarbij rijdt men voor het eerst in een auto, wat vaak behoorlijk spannend is! Door al enige ervaring op te doen, zal de eerste betaalde rijles minder spannend zijn. Aan de gratis proefles zitten bij veel rijscholen voorwaarden. De proefles is gratis wanneer je het lespakket afneemt. Op de website van een rijschool bij jou in de buurt, vind je hier meer informatie over.

Rijschool Wesseldijk

Voordelen van een gratis proefles bij Rijschool Wesseldijk

Er zitten verschillende voordelen aan de gratis proefles, die onder meer door Rijschool Wesseldijk wordt aangeboden. Het is van groot belang, dat je een goede band hebt met je instructeur. Je zit de komende tijd immers een lange tijd met hem of haar in de auto. Daarbij wil je het gevoel hebben, dat een instructeur je begrijpt en waar nodig tijd neemt om oefeningen een aantal keer extra te oefenen. Zo ga je met een goed en zelfverzekerd gevoel naar je praktijkexamen toe.

Tip: zeker voor mensen met faalangst is het raadzaam om altijd een proefles te volgen. Maak tijdens de proefles kenbaar dat je met faalangst kampt, om te kijken welke mogelijkheden de rijschool je kan bieden.

Rijbewijzen

Keuze uit verschillende soorten rijbewijzen

Je kunt voor verschillende soorten rijbewijzen een gratis proefles aanvragen. De een wil bijvoorbeeld een autorijbewijs halen, terwijl een ander voor een vrachtwagenrijbewijs of een vaarbewijs gaat. Op de websites van rijscholen staat vaak precies aangegeven, voor welk type rijbewijs er rijlessen worden aangeboden. Neem eventueel contact op met de rijschool, om je voor te laten lichten over de verschillende soorten rijbewijzen.