Probeer onze luxe kerstpakketten

1 min gelezen
Moderne look kerstpakketten

Ben je op zoek naar een manier om medewerkers en collega waardering te tonen voor alles wat zij gedurende het jaar 2019 hebben gedaan? Wil je dit doen middels een persoonlijk cadeau in plaats van een giftcard of iets dergelijks? Probeer het dan eens met onze luxe kerstpakketten. Wij hebben een ruim assortiment om het gevoel dat u wil overbrengen bij uw medewerkers een beetje makkelijker te maken. Met onze kerstpakketten beëindigt u het jaar op een fijne manier en geeft u uw medewerkers een leuke cadeau waar ze dagenlang van kunnen genieten. Elke keer als ze naar het leuke kerstpakket kijken, zullen ze een warm gevoel van binnen krijgen. Een gevoel van waardering. Zo zullen zij ook met een prettig gevoel na de feestdagen op het werk verschijnen.

Lekkere-kerstpakketten

Kerstpakketten op maat

Om u te helpen onze pakketten zo persoonlijk mogelijk te maken, stellen wij ons beschikbaar om ook pakketten op maat te maken. Maar dit hoeft natuurlijk niet als u binnen ons assortiment iets vindt dat bij u en uw medewerkers past. Wij leveren tot en met 20 december en hebben verschillende prijsklassen voor onze pakketten. Dit houdt in dat een ieder van onze pakketten kan genieten ongeacht het budget. Ook kunt u al vanaf €150,- een bestelling bij ons plaatsen.

Luxe-kerstpakketten

Heeft u meer informatie nodig over hoe wij te werk gaan? Schroom dan niet om ons vragen te stellen. Wij zijn u heel graag van dienst.