Ik kocht Lazamani damesschoenen

1 min gelezen
Lazamani damesschoenen

Mijn beste vriendin is voor een week terug bevallen van een gezond meisje. Iets wat ik zo gaaf vind om het te zien! Nu dat ik voor haar een cadeau wilde vinden hoopte ik het online te vinden… Zo ben ik gaan zoeken naar een uniek cadeau om te mogen geven. Dit leidde mij naar de website van Durlinger. Schoenen! Juist, ik had namelijk het idee om leuke babyschoentjes meisje te vinden om te overhandigen. Het feit dat de kosten bij hun een stuk aantrekkelijker is heb ik ervoor gekozen om hier te gaan bestellen.

logo

Stiekem heb ik ook nog wel even in mijn eigen assortiment gekeken en viel mij direct op dat ook voor mij hier leuke schoenen hebben. Aangezien ik toch al op deze website zat en al wilde bestellen heb ik die ene paar leuke sneakers ook maar erbij besteld! Natuurlijk ging het met name om het feit dat ik de babyschoentjes wilde bestellen voor haar dochter. Aangezien ik dit heb besteld en tot mijn verbazing de bestelling al binnen een werkdag in huis had ben ik dan ook zeer tevreden! Oh ja, mijn eigen schoenen zitten als gegoten!