Trek meer klanten met een windscherm op uw terras

1 min gelezen

Een van de manieren waarop u meer bezoekers naar uw terras kunt trekken, is het gebruik van een windscherm. Met een windscherm biedt u uw horecaklanten bescherming tegen de wind en daarmee tegen de kou! Daarbij is er niets vervelender dan een servetje die van andermans bord op uw eigen bord terechtkomt. Door windschermen rondom uw terras te plaatsen, gaat u dergelijke situaties tegen. De windschermen worden in verschillende modellen aangeboden, waardoor u altijd een model vindt die bij de uitstraling van uw terras past. Voor het bestellen van windschermen voor horecaterrassen kunt u tegenwoordig terecht in een van de vele webwinkels met windschermen.

Voordelen van een windscherm op terrassen

Niet alleen biedt een windscherm bescherming tegen de wind en kou. Er kunnen meer redenen zijn om voor een windscherm te kiezen! In het centrum van een grote stad is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk, welke zitjes bij welke horecagelegenheid horen. Zo kan het voorkomen dat klanten die eigenlijk voor u komen, bij uw concurrent gaan zitten. U gaat dit tegen door uw terras af te schermen met windschermen.

Daarbij worden er onder meer windschermen met een plantenbak aangeboden. Het fijne aan dit windscherm, is dat deze verrijdbaar is. Zo kunt u de vorm van uw terras aan laten sluiten bij het type weer. Tijdens een sombere dag zullen er minder mensen op uw terras zitten, waardoor u deze wat kleiner kunt maken. Zo lijkt uw terras direct een stuk voller! Dit trekt mogelijk nieuwe klanten.