Een pen als relatiegeschenk

2 min gelezen

Een cadeau pen met naam in bv een luxe geschenkdoos is een leuk voor je juf of meester om te geven. Of denk aan je collega. Voor hem of haar is het altijd een leuk geschenk. Jouw ontwerp wordt op je pen gegraveerd. Kies voor kwaliteit en laat pennen bedrukken met jouw logo. Ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Ze worden ook veel gebruikt als telefoonaccessoires. Laat pennen bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Een pen is een gewild maar bovenal praktisch geschenk dat vele malen gebruikt gaat worden en in het oog springt als jouw reclame daar op staat.

Een Parker pen met naam als kado krijgen

Voor het laten graveren van een parker pen met naam ben je bij www.pengraveren.nl aan het juiste adres. Wij hebben vele verschillende soorten en merken pennen en graveren deze gratis. Of je nu één prachtige pen of honderd stuks tegelijk aanschaft en waar je ook verblijft, een gegraveerde pen met naam bestel je op www.pengraveren.nl.

Grote collectie Cross pennen

Ben je op zoek naar een Cross pen ballpoint dan ben je bij pengraveren.nl aan het juiste adres. Online vindt je een grote diversiteit aan Cross pennen, waaronder ook de Cross ballpoint. Er zijn verschillende Cross collecties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de  Cross Apogee balpen  of de  Cross Century II balpen. Kijk maar eens op de site en laat je verrassen door de grote keus aan Cross pennen. Ook de geliefde Montblanc pen bekijken kun je op www.pengraveren.nl.